sprey boya Sırları

Wiki Article

Siyaha çalan çok derin bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza lütuf edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun taliıtlarına değinelim!

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı daha detaylı bilim toka etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı günah yapmadan satın alabilirsiniz.

Daha ali bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri hatmıza hoş geldiniz. Bu yazımızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çkızılışacağız.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir yan vermek isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir fert berklanların daha konforlu, kullanışlı ve bedii bir yaşam meydanı kucakin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine tam harmoni sağlayan son radde şık layihamların mevzi aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların kanatı silsile çağdaş mobilyalarla da ilahî bir harmoni yürekindedir.

Renklerin özellikleri rast bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda ömür alanları zamansız birer mekan olarak muhalifmıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Aşağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile omuz omuza verdik. “Henüz detaylı almak muhtevain Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken dirim kayranınızı güzelleştiren teceddütçi düşüncemları ile evinize kırat katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli akak odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları delik önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara partner olacak kuut grupları ve koltuk takımları, Bellona’nın gani kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Ülkemizde yaşanan zelzele felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’fecir rahmet, yakınlarına esassağlığı, yaralılarımıza evgin şifalar diliyoruz.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan ciğerin ayrı bir tarz yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk katı çok yerde kullanılabilir.

Parafin ve siyah sprey boya renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile geçim esenlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla biröte farklı tarzda dekorasyona ahenk sağlaması haysiyetiyle sıkça tercih edilir.

çağcıl yaşamı sürdürmenin en çok yeğleme edilen renkleri ortada mevzi vadi küşade gri erinçli bir âlem sağlamlıyor. Koridorlara uygulanan en uygun üç renk ortada sarih gri rengi bulunuyor. Hamam bir durum oluşturan küşade gri renk mekanlara kocalik ve derinlik pekyor.

Farklı buut ve şekillerdeki antrasit gri dekorasyon tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda canlü bir yardım yakalanabilir. Antrasit sprey boya renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page