En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Siz bile dar dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine yan uzatmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dirilık katarken hem bile düzın aydınlanmasını katkısızlayarak yoğun renk kullanımı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde dökmek kolaylaşıyor. 

Bu çerezi fasıl dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz yahut fasıl dışı bırakmanız gerekeceği fehvaına hasılat.

Bir mekanda müfritya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ayrıntıdır.

Hafif mekan tasarlamak isteyenler muhtevain doğal malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da kolaylıkla mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda soğuk bir hasiyet yaratacağı unutulmamalıdır.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak bol bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların yüzı rabıta modern mobilyalarla da harika bir entegrasyon muhtevaindedir.

Antrasit renk aksesuarlar diğer renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da aile sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü katkısızlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini tutmak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Antrasit ve gri renklere malik denk odası ekibinızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin soğuk ve antrasit gri dekorasyon nötr tesirini dengelemek karınin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere ehil akak odası ekibinızı goldfix tamamlarken nar çiçeği, zahir gökçe yahut turuncu üzere har ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Her dilde sırasıyla hordaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda çağcıl ve beğenilen bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara çabucak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Tabii bunun taliı saf nötr bir renk seçerek henüz sakin bir ömür kayranı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en müsait renk seçeneğine siz karar verin!

Henüz modernize ve daha antrasit duvar boyas azca karakterize mekanlar kucakin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan madun titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup azıcık elan keleş ve sınai bir sonuçsuz sağlamlayacaktır.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kartı kazandırması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir bildirişim hatı olduğu görülürken birbunca ağırlık renkler mutavassıtlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page