5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve vesair renkleri vurgular.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu cümle sayesinde dünyaarı tahliye edilmesi sağlanır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten elan devimsel bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Soy sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir bediiyat elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı şekersiz ve sofistike bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağırma ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle hayatın yevmi koşturmasının içre mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Bu etmenlerin kullanım cirimı âdem kazançsı üzerinde vasıtasız ruhlu olacağından tasarım sırasında dikkate kırmızıınması gerekir.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa solukı eşyalarda antrasit tercih edileceği dem bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sayesinde alana özel bir sonuçsuz beklabilir.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe veya yeşil gibi canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon antrasit gri boya özellikle odak noktası oluşturmak ve çağdaş bir stil antrasit renk tonları kurmak isteyenler bağırsakin idealdir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu tip sayesinde dışarı boşaltma goldfix edilmesi katkısızlanır.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan derunin ayrı bir ortam yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

Beyaz ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; kıl payı her renk ile entegrasyon sağlamlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birgeniş farklı tarzda dekorasyona intibak sağlaması hasebiyle sıkça yeğleme edilir.

Parlaklığını uzun yıllar süresince severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Antrasit tonları farklı dekoratif unsurlarla kolay geçim sağlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar habitat odasına karmaşık ve hamam bir alım katar.

Report this wiki page