Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve diğer renkleri vurgular.

Antrasit renk sülale dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından genelev hulliyatmlarına denli kullanılan harmoni renkleri süresince kendine mahal edinmiş renk olarak epey ilgi çekiyor.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri veya bej kabilinden renkler yalın bir taban oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon çoklukla yumuşak renk paletleri ve tonlar beyninde muvazene kurarak mekanın hafif ve davetkar bir atmosfer sunmasını katkısızlar.

Elan çok minimal ve modern bir minval elde etmek istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında mevzi vadi beyaz, yağız ve gri tonları size muhteşem bir kolay katkısızlayacak. Hayat alanınızda bir alanda antrasit rengi şişman bir şekilde kullanın.

İşte antrasitin en entegrasyon esenladığı renklerden biri olan gri ile yan yana yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de şahane entegrasyon yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon antrasit duvar boyas önerileri.”

You sevimli email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa biçimı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği devir bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sayesinde alana özel bir keyif sulplabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peydahlamak kucakin kullanabileceğiniz temelı renkleri ayyaşfedelim:

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha basitçe aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden kategorik duvar rengi boyasıdır. öteki möble ve eşyaların rengi ile hafif geçim esenlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Her dilde sırasıyla zirdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

antrasit duvar boyas Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan mobilize bir vadi yaratmanız adına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda nokta aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit çok ve derin gri tonlarına ehil olup çoğunlukla mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın antrasit renk tonları dâhilindeki antrasit minerallerinden ilham hileınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl tasarımlarda sıklıkla yeğleme edilir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You emanet learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi nispeten âlâ bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page